LPG-, MyFascia-,DryNeedling- ja Fysioterapeutti

Olen Janiina, fysioterapeutti (amk), aiemmalta koulutukselta lähihoitaja. Perheeseeni kuuluu kaksi teiniä ja puoliso joka on myös töissä MyFascia Tampereella, sekä Bichon Frisé Peto, 2 vuotias kiltti koira joka on vastaanotollani usein mukana.

Perustin Elite PhysioMind yritykseni heti valmistumisen jälkeen.  Olen jatkokouluttautunut LPG-terapeutiksi ja erikoistunut fascia-hoitoihin, lisäksi olen opiskellut DryNeedlingiä, TMD-purentaelimen fysioterapiaa sekä kinesio-teippausta, arpien käsittelyä, epäsuoria tekniikoita ja synnyttäneiden ja raskaana olevien Fascia-hoitoja. 

Kehossa olevat tunteet ja emootiot näkyvät usein hoidon aikana. Huoneessani tunteita on lupa kokea ja hyväksyä.

Myös primitiivirefleksien tutkiminen ja hoito onnistuu vastaanotollani. Olen hankkinut myös uusimman LPG- laitteen, Alliancen, jolla voidaan hoitaa suurin osa fysioterapiaa vaativista vaivoista sekä tehdä kauneushoitoja kasvoille ja vartalonmuokkausta eli rasvanpolttoa kehon eri osiin. Lisäksi ohjaan Fascia liikkuvuus- harjoittelua yksilötunteina tai pienille tilausryhmille.

Harrastan kuntosalia tavoitteellisesti jo kymmenettä vuotta.  Lisäksi harjoittelen myös hengitysharjoituksia, TRE:tä, meditointia ja lenkkeilyä sekä laitepilatesta. Noudatan Fodmap-ruokavaliota ja olen kiinnostunut ravinnosta. Voin antaa ohjausta tältäkin saralta ja ohjaan rautaisille ammattilaisille tarvittaessa. Voimme yhdessä laskea kulutuksesi ja tehdä sinulle ruokavalio suunnitelman sen perusteella. Hyvä, riittävä ja ravitseva ravinto on elämän kulmakiviä, ilman sitä emme saa itsestämme parasta irti.

Tärkeänä osana treenin lisäksi pidän riittävää unta, monipuolista ja ravitsevaa ravintoa, lepoa ja erilaisia mielen harjoitteita, rentoutuksia jne. Lepo, rauhoittuminen ja itsensä tutkiskelu on parasta vastapainoa arjen haasteille.

Osaan siis ohjata sinua kokonaisvaltaisesti koko elämäntilanteesi huomioon ottaen juuri niin kuin sinä haluat. 

Oli tavoitteenasi sitten pieniä tai isompia asioita, autan mielelläni sinut eteenpäin, askel kerrallaan.

Tervetuloa kohdattavaksi, lämpimään ja välittävään ympäristöön.

Janiina Rahkonen Elite PhysioMind
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!